Royal Catering

Meniuri catering Bucuresti

servicii catering

Coffee Breaks – meniu catering Bucuresti

Cu o gama foarte variata de meniuri catering Bucuresti, firma Royal Catering, prin preparatele proaspeteĀ oferite, este alegerea ideala pentru orice tip de client privat sau business.

Servicii catering office - catering Bucuresti - meniuri catering evenimente

Bufet finger – meniuri catering Bucuresti

Prin menurile office oferite de Royal Catering, aperitivele finger sunt ideale pentru orice fel de eveniment unde obiectivul nu este de a le oferii oaspetilor o masa completa si anume de a le furniza, prin meniuri catering office, mici gustari savuroase acompaniate de sampanie sau vin.


Servicii catering office - meniuri catering - bufet cald

Meniu catering bufet suedez – cald si rece

Bufetul cald este potrivit pentru o varietate mare de ocazii si evenimente cand nu exista nici o bucatarie in jur. Preparatele sunt gatite in bucataria noastra, livrate in boxuri termice si servite din chaffing dishes.


Barbeque

BBQ – barbeque catering

Folosind vasta noastra experienta culinara internationala va propunem cateva din retetele royal cu tenta Caraibiana,Greceasca sau Americana si bineinteles nu putem uita preparatele traditionale Romanesti.


Bar, servicii catering

Bar, vinuri & cocktailuri – catering conferinte, dineuri

Combinatiile de gusturi si miresme, precum si varietatea soiurilor sunt infinite.De aceea specialistii nostri in materie de vinuri va vor prezenta o gama variata de soiuri de vin alb,vin rosu sau vin rose si vor organiza o sesiune de degustare pentru dumneavoastra.


Catering meniuri office - catering la birou

Meniuri office – meniuri catering firme Bucuresti

Royal Catering livreaza regulat pranzuri delicioase la multe companii si birouri din Bucuresti si Ilfov.
Succesul nostru se datoreaza atat calitatii preparatelor oferite cat si faptului ca suntem flexibili si ne adaptam imediat cerintelor consumatorilor nostri.


Cere oferta pentru evenimentul tau

Numele/Firma (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Adresa evenimentului:

Numar invitati

Data evenimentului

Tipul evenimentului

Tipul de servire

Informatii aditionale

Avand o lista diversificata de meniuri catering Bucuresti, acordam foarte mare atentie detaliilor de organizare si desfasurare a fiecarui eveniment in parte ca totul sa fie perfect, dar intodeauna diferit. Royal Catering are tot ce este necesar pentru a va oferi acel factor de senzatie si un eveniment de neuitat prin serviciile de catering corporate.