Royal Catering

Blog Catering

Servirea tip Bufet Suedez

Posted on

Definita conceptului de bufet suedez in cadrul serviciilor de catering

Acest serviciu este denumit si autoservire, unde invitatii sunt indrumati spre mesele de unde pot alege dintr-o mare varietate de preparate.Mancarea este atractiv aranjata pe o masa lunga, clasificata in ordinea potrivita, de la aperitive la desert.Preparatele calde sunt servite in chafing dish-uri, astel se mentin la temperatura optima intreg  evenimentul.Anumite echipamente ca farfurii, tacamuri, servetele sunt asezate la capatul mesei, iar invitatii se pot servii in functie de preferintele fiecaruia.In cazul meselor bufet se poate opta pentru sistemul de autoservire in totalitate sau prin intermediul personalului angajat in acest scop.Aranjarea bufetului, a preparatelor si a obiectelor de decor, intr-o modalitate cat mai atragatoare si eleganta este unul dintre cele mai importante detalii pentru un eveniment de succes.

Avantajele bufetului suedez 

Acest sistem de servire este foarte popular la ora actuala datorita avantajelor pe care le ofera si anume:satisfacerea unui numar mare de clienti datorita posibilitatilor care stau la dispozitie printr-o gama larga de produse, numar redus de personal necesar in astfel de ocazii si costuri mai reduse decat in cazul preparatelor servite la mese.

Vezi meniuri Bufet Suedez

bufet finger food

Prezentare bufet finger food, eveniment catering desfasurat la Muzeul National de Arta al Romaniei

aranjament bufet finger

Aranjament bufet, eveniment desfasurat la Palatul Cesianu, Galeriiile Artmark

prezentare bufet suedez

Prezentare bufet suedez, eveniment desfasurat la Biblioteca Academiei Romane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *