Royal Catering

Cadouri dulci de Craciun

Royal Catering va prezinta colectia de prajituri special pregatita pentru Craciun. Cu o atentie desavarsita am creat pachete special gandite pentru a va oferi posibilitatea de a oferi cele mai dulci cadouri de Craciun.

Cadouri corporate – cadouri dulci de Craciun

Sunteti in cautare de cadouri business si corporate pentru companii, clienti sau pentru colegi de birou? Alege un cadou rafinat si original! Incercam mereu sa va oferim cele mai bune produse. Astfel, venim in ajutorul dumneavoastra cu aceste cupcakes-uri si prajituri din turta dulce. Punem mereu accentul pe originalitate si calitate. Royal Catering ofera cadouri corporate pentru cei care sunt in cautarea de cadouri mai spciale, pentru colegi sau angajati.

 

Ne puteti contacta la 0733.811.097 sau online, prin formularul de contact!

Suprinde-ti colegii de birou, seful sau prietenii antreprenori cu cele mai practice si elegante cadouri business. In functie de buget, va putem ajuta sa alegeti cadoul perfect. 

 

Toate produsele noastre sunt personalizabile – puteti oferi astfel nu doar un cadou dulce, ci si unul unic si original. Toate produsele noastre create special pentru sarbatorile de Craciun sunt configurabile.

Cere oferta comanda prajituri personalizate

Nume*

Email*

Numar telefon

Detalii comanda (nr. persoane/buget)

Fa un cadou dulce si original

Cere oferta