Royal Catering

Blog Catering

Cocktail party

Posted on

Cum sa organizezi un Cocktail party de succes

Petrecerile Cocktail sunt evenimente sociale elegante, menite sa valorifice relatiile intre asociatii in afaceri sau intre prieteni.O astfel de petrecere se tine, de obicei, seara si dureaza intre 2 si 3 ore, timp in care invitatii socializeaza si sunt serviti cu aperitive si bauturi alcoolice.

Acest eveniment este usor de organizat daca iei in  considerare anumite aspecte:

  • Daca planifici o petrecere privata sau un eveniment corporate, cel mai bine este sa apelezi la o firma profesionista de catering care asigura servicii complete si iti poate oferii consultanta in alegerea aperitivelor si bauturilor potrivite.
  • Locatia, numarul de invitati, meniul ales si serviciile asigurate de firma de catering sunt foarte importante atunci cand ai un buget maxim alocat.
  • Ziua perfecta pentru o petrecere cocktail este in weekend, intrucat invitatii vor servii bauturi alcoolice este bine ca ei sa se poata relaxa a doua zi.

La o petrecere Cocktail nu este necesara servirea unei mese complete deoarece scopul unei astfel de intalniri este ca invitatii sa se poata plimba si socializa intre ei in timp ce mananca si servesc bauturi.De aceea, preparatele “finger foods” sunt cele mai potrivite, cat si servirea “pass around” a ospatarilor.Prin aceasta modalitate de servire, in care ospatarii se plimba printre invitati  cu platouri de mancare “finger food”,preparate ce se pot lua cu usurinta in mana fara a necesita tacamuri pentru a fi mancate, te poti asigura ca toata lumea este servita.Ambientul si decorul locatiei ajuta intr-o mare masura la buna dispozitie si la relaxarea invitatilor.

bucuresti-catering-eveniment (18)

Cocktail party cu servire pass around, eveniment sustinut la Galeriile Galateca

platou servire pass around catering eveniment

Platou cu aperitive, servire pass around, servicii catering desfasurate la Galeriile Galateca

catering-eveniment-privat-aiurart (7)

Selectie preparate Finger Food,eveniment organizat la Galeriile Aiurart

Royal Catering ofera o gama larga de servicii profesioniste care  poate asigura succesul unui astfel de eveniment.In functie de cerintele clientului putem oferii mai multe variante de meniuri cu dorinta sa  indeplinim  si cele mai sofisticate exigente.

Vezi meniu Bar, vinuri & cocktails

Vezi meniuri „Finger Food”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cere oferta