Royal Catering

Meniu firma catering Bucuresti

meniu catering evenimente

Coffee Breaks – meniu catering Bucuresti

Cu o gama foarte variata de meniuri catering Bucuresti, firma Royal Catering, prin preparatele proaspete oferite, este alegerea ideala pentru orice tip de client privat sau business.

meniu catering Bucuresti

Bufet finger – meniuri catering Bucuresti

Prin menurile office oferite de Royal Catering, aperitivele finger sunt ideale pentru orice fel de eveniment unde obiectivul nu este de a le oferii oaspetilor o masa completa si anume de a le furniza, prin meniuri catering office, mici gustari savuroase acompaniate de sampanie sau vin.


meniu catering evenimente

Meniu catering bufet suedez – cald si rece

Bufetul cald este potrivit pentru o varietate mare de ocazii si evenimente cand nu exista nici o bucatarie in jur. Preparatele sunt gatite in bucataria noastra, livrate in boxuri termice si servite din chaffing dishes.


meniu catering Bucuresti

BBQ – barbeque meniu catering evenimente

Folosind vasta noastra experienta culinara internationala va propunem cateva din retetele royal cu tenta Caraibiana,Greceasca sau Americana si bineinteles nu putem uita preparatele traditionale Romanesti.


Bar, servicii catering

Bar, vinuri & cocktailuri – catering conferinte, dineuri

Combinatiile de gusturi si miresme, precum si varietatea soiurilor sunt infinite.De aceea specialistii nostri in materie de vinuri va vor prezenta o gama variata de soiuri de vin alb,vin rosu sau vin rose si vor organiza o sesiune de degustare pentru dumneavoastra.


Catering meniuri office - catering la birou

Meniuri office – meniu catering Bucuresti firme

Royal Catering livreaza regulat pranzuri delicioase la multe companii si birouri din Bucuresti si Ilfov.
Succesul nostru se datoreaza atat calitatii preparatelor oferite cat si faptului ca suntem flexibili si ne adaptam imediat cerintelor consumatorilor nostri.


Servicii catering office - catering Bucuresti - meniuri catering evenimente

Candy Bar – meniuri catering Bucuresti

Va oferim o variante de meniuri de tip candy bar pentru toate evenimentele dumneavoastra.

Cere oferta pentru evenimentul tau

  Nume*

  Email*

  Numar telefon

  Detalii eveniment

  Avand o lista diversificata de meniuri catering Bucuresti, acordam foarte mare atentie detaliilor de organizare si desfasurare a fiecarui eveniment in parte ca totul sa fie perfect, dar intodeauna diferit. Royal Catering are tot ce este necesar pentru a va oferi acel factor de senzatie si un eveniment de neuitat prin serviciile de catering corporate.

  Cere oferta