Royal Catering

Servicii catering Bucuresti

Royal Catering – servicii catering Bucuresti

Servicii catering Bucuresti – necunoscut inainte de Revolutie, conceptul de „catering” a prins radacini si in Romania. Desi la prima vedere pare doar un simplu „transport de mancare”, activitatea de catering combina mai multe servicii. Dintre acestea, cel mai complex fiind organizarea de evenimente.

Servicii catering Bucuresti. Royal Catering poate crea aproape tot ce va doriti indiferent de evenimentul sau oricare ar fi gustul sau bugetul dumneavoastra.
Ocaziile in care consumatorii apeleaza la noi sunt de obicei mese festive, dineuri oficiale, petreceri aniversare, receptii, simpozioane, mese comemorative, prezentari de moda, dar si nunti, botezuri sau alte categorii de petreceri private. In acest sens, Royal Catering dispune de o oferta diversificata, usor adaptabila.

Acordam foarte mare atentie detaliilor de organizare si desfasurare a fiecarui eveniment in parte ca totul sa fie perfect dar intodeauna diferit. Pentru a obtine cele mai bune rezultate la cele mai inalte standarde, Royal Catering foloseste numai ingrediente autentice de cea mai buna calitate si nu substituti sau imitatii.

Royal Catering are tot ce este necesar pentru a va oferii acel factor de senzatie si un eveniment de neuitat. Odata ce ati ales Royal Catering veti avea oportunitatea unei sesiuni de degustare a unor preparate din meniurile create special pentru dumneavoastra.

Meniuri catering – firma catering Bucuresti

In realizarea meniurilor noastre punem mereu accentul pe originalitate si calitate. Royal Catering ofera de la bucataria traditionala si pana la cele mai exotice mancaruri,  servicii catering distinse prin modul de preparare a delicateselor, lucrul ce se reflecta in toate categoriile de mancaruri de la coffee break, gustari finger, bufet, salate, pana la desert, fine dining sau meniuri office. Felul in care este servita mancarea va urma protocolul dar, mai ales, regulile bunului simt. Ospatarii nostri sunt mereu prezenti, atenti la toate detaliile, iar dumneavoastra nu va mai ramane decat sa simtiti ca invitatilor nu le-a lipsit nimic in niciun moment.

Catering evenimente corporate – servicii catering evenimente


servicii de catering
Ne ocupam de toate aspectele necesare desfasurarii unui astfel de eveniment si putem sa raspundem la cel mai scurt termen limita asigurand desfasurarea unui eveniment de prima clasa pentru o larga varietate de Evenimente Business mari sau mici,in comformitate cu cerintele sau temele pe care clientiii nostril le doresc.

Calitate Inalta a preparatelor noastre este sprijinita de serviciile excelente ale personalului nostru pentru a crea cea mai buna impresie atat clientilor nostri cat si invitatilor acestora

Catering evenimente Bucuresti – servicii catering Bucuresti

Echipa noastra vine la dumneavoastra cu tot ce este nevoie pentru a crea o experienta culinara si o atmosfera de neuitat, fie ca este o cina cu prietenii, celebrarea unei aniversari sau o petrecere de Halloween, tot ce trebuie sa faci este sa iti inviti musafirii, sa te relaxezi si sa te bucuri de mancarurile exceptionale si ambientul placut oferite de echipa noastra

servicii de catering eveniment

Catering evenimente Bucuresti – catering evenimente private

servicii catering bucuresti
Echipa noastra vine la dumneavoastra cu tot ce este nevoie pentru a crea o experienta culinara si o atmosfera de neuitat,fie ca este o cina cu prietenii,celebrarea unei aniversari sau o petrecere de Halloween,tot ce trebuie sa faci este sa iti inviti musafirii,sa te relaxezi si sa te bucuri de mancarurile exceptionale si ambientul placut oferite de echipa noastra


Servicii catering evenimente

Contacteaza-ne la 0733.811.097 pentru mai multe informatii.

  Nume*

  Email*

  Numar telefon

  Detalii eveniment


  Firma catering Bucuresti & servicii catering

  Comportamentul profesionist in organizarea unui eveniment implica o foarte buna programare a sarcinilor de realizat, pe baza unor repere calendaristice si orare. Atunci cand vorbim de servicii catering, solutia pentru a fi in egala masura rapid si eficient si a oferi alimente gustoase o reprezinta folosirea unor retete speciale.

  Una dintre caracteristicile servicii catering oferite de Royal Catering se bazeaza pe retetele speciale pentru produse din categoria „finger-food”. Pregatirea acestor alimente presupune prepararea unor bucati foarte mici, care nu necesita folosirea tacamurilor pentru consumare, deoarece se pot apuca foarte usor cu mana. Sortimentele acopera atat gama alimentelor sarate (calde si reci), cat si dulci.

  Catering Bucuresti – Academia Romana

  Cere oferta