fbpx

Royal Catering

Testimoniale

Ce spun clientii nostri despre serviciile Royal Catering?

Alina Pantazi (Workspace studio):

Incep prin a va multumi pentru serviciile oferite. Ati fost foarte draguti, atat dvs. cat si baietii care au venit zilele acestea la sediul nostru. Totul a iesit perfect, iar acum il citez pe seful nostru: “Au fost foarte ok, baietii la fel, sunt de retinut.” J De asemenea, la eveniment am fost intrebati de catre invitati cum se numeste firma de catering, ceea ce insemna ca au fost si ei multumiti de mancare, prezentare, etc.


Andreea Poroh (Capgemini)

“Royal Catering a fost un ajutor de nadejde cand am avut de organizat evenimente la birou. Oaspetii nostri au fost de fiecare data impresionati de calitatea si prezentarea felurilor de mancare.”


Carmen Ciofu (Metrorex)

Va multumesc inca o data pentru organizarea excelenta si calitatea produselor pe care le-ati livrat la evenimentul din 16 Martie 2018.
Va urez mult succes si multi clienti  multumiti!


Ruxandra Olteanu:

A fost delicioasa mancarea , totul la superlativ.
Arata impecabil si a fost devorata de toata lumea, de la cei mici la cei mari.


Loredana Vasile:

Multumim pentru preparatele trimise la degustare – sunt ffff bune, nu aveam nici un dubiu vis-a vis de recomandare, dar acum chiar sunt convinsa ca o sa acoperim toate gusturile.


Lucretia Lixandru (INCDS Marin Dracea):

Raport pret calitate foarte bun, livrare punctuala, amabili, mancarea delicioasa si cu aspect foarte frumos. Recomand cu drag, pentru toate evenimentele.


Magda Albulescu (SNSPA)

Multumim tare mult pentru intelegere, profesionalism si serviciile ireprosabile!


Marina Din (Accace Romania):

Doresc, in primul rand, sa va multumesc pentru servirea ireprosabila si mancarea delicioasa, am primit numai laude si v-am recomandat mai departe


Lucian Pricop (Uniunea Cineastilor):

Meniuri variate de calitate aleasa, servicii de exceptie cu personal profesionist, toate la un raport pret-calitate foarte convenabil.


Andreea Poroh

“Royal Catering a fost un ajutor de nadejde cand am avut de organizat evenimente la birou. Oaspetii nostri au fost de fiecare data impresionati de calitatea si prezentarea felurilor de mancare.”


Lucian Pricop, Director executiv Uniunea Cineastilor din Romania

„Meniuri variate de calitate aleasa, servicii de exceptie cu personal profesionist, toate la un raport pret-calitate foarte convenabil.”