fbpx

Royal Catering

Testimoniale

Ce spun clientii nostri despre serviciile Royal Catering?

Andrei Ionescu (Syndicate) – 22-23 iunie | eveniment Herbalife Sala Palatului

Am ramas fara cuvinte in cele 2 zile, ati fost exceptionali d.p.d.v organizare, totul la timp, felicitari!!
Si nu in ultimul rand, jos palaria pentru cei 2 ospatari, receptivi, deschisi, prompti, energici, mii de aplauze pentru ei si pentru voi.
Multumesc pentru tot suportul! Ne vom revedea!


Andreea și Dan Solomone – nunta 9 iunie 2019 | Gradina cu licurici

Va transmitem complimentele invitaților nostri și vă mulțumim foarte mult pentru colaborarea și serviciile foarte bune!
Spor in tot ce faceți!


Octavian Badescu – 31 mai 2019 | Institutul Astronomic al Academiei Romane

Opiniile primite de la participantii la conferinta Geosciences Day, de la Academia Romana, din data de 31 Mai 2019, confirma ca aceasta a fost un succes. La acest succes ati contribuit si dvs., lucru pentru care vreau sa va multumesc. De asemenea, transmiteti va rog multumirile mele echipei dvs., prezenta atat la Academie cat si la Observator. Au fost punctuali si implicati, dand dovada de mult profesionalism, mai ales ca Bucurestiul a fost aproape paralizat din motive cunoscute. De asemenea, pot sa va spun ca participantii au fost incantati de calitatea produselor.

Inca odata, multumesc!


Angela Filoti – 6 iunie 2019

Va multumesc tuturor care ati participat la aceasta comanda, relativ mica, dar atat de importanta pentru mine.
Totul a fost ireprosabil, calitate apreciata de toti, serviciul prompt, cantitate exact cat a fost nevoie sa multumeasca pe toti, prezentare excelenta care a dus la o satisfactie din partea tuturor.


Alina Pantazi (Workspace studio):

Incep prin a va multumi pentru serviciile oferite. Ati fost foarte draguti, atat dvs. cat si baietii care au venit zilele acestea la sediul nostru. Totul a iesit perfect, iar acum il citez pe seful nostru: “Au fost foarte ok, baietii la fel, sunt de retinut.” J De asemenea, la eveniment am fost intrebati de catre invitati cum se numeste firma de catering, ceea ce insemna ca au fost si ei multumiti de mancare, prezentare, etc.


Andreea Poroh (Capgemini)

“Royal Catering a fost un ajutor de nadejde cand am avut de organizat evenimente la birou. Oaspetii nostri au fost de fiecare data impresionati de calitatea si prezentarea felurilor de mancare.”


Carmen Ciofu (Metrorex)

Va multumesc inca o data pentru organizarea excelenta si calitatea produselor pe care le-ati livrat la evenimentul din 16 Martie 2018.
Va urez mult succes si multi clienti  multumiti!


Ruxandra Olteanu:

A fost delicioasa mancarea , totul la superlativ.
Arata impecabil si a fost devorata de toata lumea, de la cei mici la cei mari.


Loredana Vasile:

Multumim pentru preparatele trimise la degustare – sunt ffff bune, nu aveam nici un dubiu vis-a vis de recomandare, dar acum chiar sunt convinsa ca o sa acoperim toate gusturile.


Lucretia Lixandru (INCDS Marin Dracea):

Raport pret calitate foarte bun, livrare punctuala, amabili, mancarea delicioasa si cu aspect foarte frumos. Recomand cu drag, pentru toate evenimentele.


Magda Albulescu (SNSPA)

Multumim tare mult pentru intelegere, profesionalism si serviciile ireprosabile!


Marina Din (Accace Romania):

Doresc, in primul rand, sa va multumesc pentru servirea ireprosabila si mancarea delicioasa, am primit numai laude si v-am recomandat mai departe


Lucian Pricop (Uniunea Cineastilor):

Meniuri variate de calitate aleasa, servicii de exceptie cu personal profesionist, toate la un raport pret-calitate foarte convenabil.


Andreea Poroh

“Royal Catering a fost un ajutor de nadejde cand am avut de organizat evenimente la birou. Oaspetii nostri au fost de fiecare data impresionati de calitatea si prezentarea felurilor de mancare.”


Lucian Pricop, Director executiv Uniunea Cineastilor din Romania

„Meniuri variate de calitate aleasa, servicii de exceptie cu personal profesionist, toate la un raport pret-calitate foarte convenabil.”